Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

29.11.2016. 12:50:19 - Grad Pregrada

Kostel Promet d.o.o. dobitnik nagrade za najbolju malu investiciju Lider Invest 2016.

Kostel Promet d.o.o. dobitnik je nagrade za najbolju malu investiciju na svečanoj dodjeli nagrada Lider Invest 2016. održanoj u hotelu Westin u Zagrebu. Nagrađena je investicija  Kostel Prometa d.o.o. od 2,5 milijuna kuna u otvorenje izdvojenog pogona u Poznanovcu koja je omogućila povećanje proizvodnje i otvaranje novih radnih mjesta.

Kostel Promet d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2001. godine., a bavi se šivanjem sjedećih sustava za interijere vozila, posebice za potrebe automobilske industrije. Danas Kostel Promet d.o.o. zapošljava više od 500 djelatnika i radi na programima za velike automobilske marke. Stalnim praćenjem tržišta i novih tehnologija Kostel Promet d.o.o. postao je tvrtka visokih razvojnih mogućnosti, tvrtka koja je sposobna ostvariti sve ciljeve na zahtjevnom tržištu automobilske industrije.

U borbu za nagradu 100% Lider invest za najbolju veliku proizvodnu investiciju ušle su sve investicije veće od 150 milijuna i jednu kunu, za 100% Lider invest srednju kvalificirale su se sve investicije u vrijednosti između 10 milijuna i jednu kunu i 150 milijuna kuna, a za 100% Lider invest malu konkurirale su investicije manje od 10 milijuna kuna.

Reklama