Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

18.05.2009. 19:38:25 - Grad Pregrada

Gradsko izborno povjerenstvo utvrdilo i objavljuje konačne rezultate izbora

Foto: Josip Krušlin

Gradsko izborno povjerenstvo grada Pregrade utvrdilo je i objavljuje konačne rezultate glasovanja na lokalnim izborima održanim 17. svibnja 2009. godine za članove/članice Gradskog vijeća i gradonačelnicu grada Pregrade.

Prema utvrđenim rezultatima Gradsko vijeće grada Pregrade sačinjavat će 9 vijećnika koalicije političkih stranaka HDZ, HSS, HNS, HSU i ZDS, 4 vijećnika koalicije stranaka SDP i ZS te 2 vijećnika A-HSS.
Funkciju gradonačelnice grada Pregrade obnašat će dosadašnja gradonačelnica, predsjednica Gradskog odbora HDZ-a Pregrade mr.sc. Vilmica Kapac, a zamjenik će joj biti dosadašnji član Gradskog poglavarstva i predsjednik Gradske organizacije HSS-a grada Pregrade gosp. Marijan Hohnjec.

Umjesto gradonačelnice i njenog zamjenika u Gradsko vijeće ući će prema stranačkim odlukama slijedeći kandidati s Kandidacijske liste iz redova HDZ-a i HSS-a; dr. Mirjana Krištić, doktor med. (HDZ) i gosp. Darko Hrestak (HSS).

U privitku teksta nalaze se Konačni rezultati glasovanja u pdf formatu za izbor članova/članica Gradskog vijeća i za izbor gradonačelnice grada Pregrade te rezultati glasovanja za Županijsku skupštinu i Župana na Biračkim mjestima na području grada Pregrade.

Reklama