Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

26.05.2014. 14:16:34 - Lorena Leskovar

"ProAktiviraj se!"

Foto: Hrvoje Šorša

Kao što su neki od Vas mogli i prije primjetiti po oglasnim mjestima u gradu Pregradi, bili su postavljeni plakati za projekt "ProAktiviraj se!" Od srijede, 28. Svibnja će biti postavljeno završna serija plakata, pa tko nije neka slobdno baci oko, te uzme koju motivacijsku poruku.

Kratak sažetak projekta: Projektom će se kroz određeno razdoblje nastojati utjecati na atmosferu u gradu i pozitivno razmišljanje građana Pregrade. Realizacija uključuje postavljanje motivacijskih poruka različitog sadržaja na određenim mjestima u gradu Pregradi. Poruke će se prikupljati i selektirati pretraživanjem internetskih baza, portala, stranica. Implementacija projekta zahtjeva prethodno odobrenje od strane odgovornih ljudi u gradu i mjestima gdje će se poruke lijepiti. Cilj je osim poticanja pozitivne atmosfere, građanima dati do znanja kako se cijeni mišljenje svakog od njih, i kako je svaki pojedinac važan u doprinosu zajednici. Na taj način želi ih se potaknuti da se u čim većem broju uključe u neku od postojećih udruga civilnog društva te doprinose razvitku svoje lokalne zajednice.

Molili bi sve pojedince koji su primjetili prigodne plakate, te uzeli neku motivacijsku poruku sa njih, da se zapute na link http://www.pregrada.info/upitnik/ te ispune anketu, da bismo ovo projekt mogli čim kvalitetnije privesti kraju.

 

 

Reklama