Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

04.03.2020. 15:27:28 - Grad Pregrada

Pregrada radi novi Gradski program za mlade: Prva tribina ove subote u Gradskoj vijećnici

Grad Pregrada i Udruga Pregrada.info, u okviru projekta "Za mlade u Pregradi" financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, kreću u izradu novog Gradskog programa za mlade Grada Pregrade.

Riječ je o najvažnijem lokalnom dokumentu koji odgovara na potrebe mladih te predviđa mjere i aktivnosti koje će se provoditi u Pregradi u cilju povećanja standarda mladih, a cilj projekta je uključiti upravo što veći broj samih mladih, čuti njihovo mišljenje te im dati glavnu ulogu u kreiranju Programa.

Svako mišljenje nam je važno i doprinosi ostvarenju kvalitetnijih projektnih rezultata – stoga upućujemo poziv svim mladim te osobama koje rade s mladima, kao i drugim građanima koji svojim djelovanjem žele doprinijeti izradi Gradskog programa – da se uključe u projektne aktivnosti i postanu dio mehanizma koji će unaprijediti budućnost mladih u Pregradi.

Prva aktivnost u koju se možete uključiti je tribina koja će se održati u subotu, 7. ožujka 2020. godine u Gradskoj vijećnici u Pregradi, s početkom u 15 sati.

Na tribini ćete moći dobiti više informacija o samom projektu i planiranim aktivnostima kao što su edukacije, radionice, javne akcije, studijski posjet i koncert, a također ćemo otvoriti raspravu o položaju mladih, njihovim mogućnostima, ali i o problemima s kojima se mladi susreću u ruralnim sredinama.

Reklama