Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

30.03.2009. 21:37:47 - SDP Pregrada

Predstavljena koalicija SDP-a i ZS-a

U subotu 28.03.2009 održano je službeno predstavljanje programa i kandidata koalicije Socijaldemokratske Partije i Zagorske Stranke za predstojeće lokalne izbore u Gradu Pregradi. U prostorima gradske vijećnice građanima su se predstavili Ana Krušlin, kandidatkinja za gradonačelnicu, Stjepan Miklaužić, kandidat za zamjenika gradonačelnice i Marko Vešligaj, nositelj zajedničke liste SDP-ZS za gradsko vijeće. Osim brojnih Pregračana i Pregračanki predstavljanju su prisustvovali i dali  svoju punu podršku kandidatima predsjednica SDP-a Krapinsko -zagorske županije i aktualna županica Krapinsko-zagorske županije Sonja Borovčak, predsjednik ZS-a Miljenko Jerneić i direktor Zagorske razvojne agencije i kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije  mr.sc . Siniša Hajdaš Dončić.

Stjepan Miklaužić i Ana Krušlin

Kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Pregrade Ana Krušlin predstavila je program SDP i ZS i istaknula da želi biti gradonačelnica u službi cijele Pregrade, Pregrade sela i grada, Pregrade u koju dolaze proizvodne investicije, koja ima smišljenu strategiju razvoja turizma i koje brine o svojim mladima i ne izbacuje ih na ulicu. Stjepan Miklaužić istaknuo je da samo pobjeda zajedničke liste SDP-ZS može opet pokrenuti ovaj grad i oživiti pregradska sela koja su u potpunosti zanemarena.

Na kraju se građanima obratio i nositelj zajedničke liste Marko Vešligaj, koji je predstavio kandidate koalicije SDP-ZS za Gradsko vijeće i istaknuo da je dosta bahatosti i zatvorenosti gradskih struktura te da je potrebno okrenuti se razvoju socijalnije i humanije Pregrade.

Lista SDP-ZS za Gradsko vijeće

 1. Marko Vešligaj (SDP)
 2. Stjepan Miklaužić (ZS)
 3. Josip Krušlin (nestranački)
 4. Tajana Broz (SDP)
 5. Josip Krog (ZS)
 6. Josip Pogačić (SDP)
 7. Žarko Žiger (SDP)
 8. Petra Javornik (SDP)
 9. Vlado Grilec (ZS)
 10. Michael Koprivnjak (SDP)
 11. Željko Fišter (nestranački)
 12. Ivan Horvat (ZS)
 13. Zvonko Vdović (SDP)
 14. Snježana Kantoci (SDP)
 15. Ivan Varjačić (SDP)
Reklama