Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

10.05.2009. 23:41:55 - FM Pregrada

Pregrada i dalje rokerski grad

Forum mladih SDP-a Pregrade organizirao je u subotu, 9. svibnja tradicionalni humanitarni koncert na prostoru tržnice u Pregradi pod nazivom "It`s only rock & roll".

Okupilo se oko tristotinjak posjetiteljica i posjetitelja, a uživali su u svirci lokalnih bendova: Mitrra, Visoki napon, Stare Sove, Porock, The Sideburn, Trans i The Humsky. Voditelj programa bio je Krešo Končevski.

Organizatorima koncerta podršku su svojim dolaskom pružili: kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić, saborska zastupnica Marija Lugarić, kandidatkinja za gradonačelnicu Pregrade Ana Krušlin i njezin zamjenik Stjepan Mikalužić te gospodin Anđelko Ferek Jambrek, kandidat za zamjenika župana i dr. Željko Španjol.

Uz dobru glazbu posjetitelji su se zabavljali dugo u noć. Kako je riječ o humanitarnoj akciji, sav prihod  bit će doniran u humanitarne svrhe.

Ranije tog dana saborski zastupnik Mario Habek, poznati paraglajer, preletom iznad Pregrade dao je podršku kandidatu za župana Siniši Hajdaš Dončiću te Anici Krušlin, kandidatkinji za gradonačelnicu Pregrade. Bilo je predviđeno da Anica Krušlin leti u tandemu sa zastupnikom, no let nije održan zbog tehničkih problema i vremenskih uvjeta koji nisu bili dovoljno dobri za let tandemom.

Anica Krušlin u paragliderskoj pozi

Mario Habek pri spuštanju

Reklama