Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.04.2018. 17:04:17 - FM SDP-a Pregrada

Forumašice i forumaši aktivni i proteklog vikenda

Pregradske forumašice i forumaši bili su aktivni i proteklog vikenda. Tako su u petak 20. travnja organizirali Pub kviz u Caffe baru Arka iz područja popularne kulture i filmske umjetnosti. Kvizu je prisustvovalo ukupno 16 mladih osoba podijeljenih u četiri grupe – Promašeni pokušaj, Vsaljenji i frdamani, Pahuljice i Tomeki. Kviz se sastojao od ukupno 35 pitanja u 7 krugova.

Novina u ovom drzgom Pub kvizu bile su pjesme iz popularnih serija i filmova koje su natjecatelji morali prepoznati. Kviz je vodio Hrvoje Novak, koji je u ime organizatora Foruma mladih SDP-a Pregrade zahvalio svima koji su se odlučili odazvati i sudjelovati u kvizu. Pobjednik ovog 2. Pub kviza bila je grupa Promašeni pokušaj, dok su drugo mjesto zauzeli Vsaljeni i frdamani te iza njih na trećem mjestu Pahuljice.

Promašeni pokušaj

Vsaljeni i frdamani

Vsaljeni i frdamani

Pahuljice

Pahuljice

Idućeg dana Forum mladih SDP-a Pregrade pridružio se u akciji "Zelena čistka" koja se odvijala na području Pregrade, odnosno Kunagore u sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Forumašice i forumaši najavljuju događanja i za ovaj vikend (28.4.), i to odbojkaški turnir koji će se održati na odbojkaškom terenu pored igrališta OŠ Janka Leskovara.

Aktivnosti Foruma mladih SDP-a Pregrade možete pratiti na njihovoj Facebook stranici, a ovim putem pozivaju sve zainteresirane mlade od 16-30 godina da im se pridruže u provođenju i osmišljavanju ostalih aktivnosti koje bi mladima pružili dodatan sadržaj, ali i potakle sve na veći društveni angažman kako bismo zajednicu učinili ugodnijom za život.

Reklama