Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

12.05.2013. 11:35:43 [Pregrada] - HDZ, HSU, ZDS

Djela, a ne riječi!

Vilmica Kapac

Vilmica Kapac

Danas je službeno puštena u rad internet stranica koalicije HDZ, HSU i ZDS na kojoj se građanke i građani mogu potanko upoznati sa projektima koji su ostvareni u proteklom osmogodišnjem razdoblju. Osim ostvarenih navedeni su i budući konkretni i realni projekti za koje je već izrađena određena dokumentacija.

Vrijeme obuhvaćeno s prethodna dva mandata obnašanja odgovorne i obvezujuće dužnosti predstavlja osmogodišnje razdoblje rasta grada Pregrade, izgradnju ili nadogradnju objekata i sadržaja društvene funkcije.

Ovo razdoblje predstavljeno je s 50-ak projekata koji su obilježili ovo razdoblje, pregradski razvoj, njegov rast prema gradu srednjoeuropske orijentacije, razvijenog kulturnog i društvenog života i naslijeđa. Odgoj i obrazovanje mladih, počevši od predškolskog odgoja, osnovnog i srednjeg školstva pa sve do visokog obrazovanja,  kao preduvjet razvoja i napretka jedne sredine stalna su briga Grada.

Cilj je učiniti Pregradu lijepom i uspješnom. Ljepotu joj daje priroda i uređenost, a uspješnost je mjerljiva standardom života. Svakom građaninu Pregrade želimo stvoriti uvjete za bolji život, osigurati mu radno mjesto i bolji standard. Pregradu vidimo kao razvijeni srednjeuropski grad, kao obrazovni centar Krapinsko-zagorske županije za područje zdravstva, s razvijenim malim i srednjim poduzetništvom, popunjenom gospodarskom zonom, zaposlenim  i zadovoljnim svim građanima.

Više o navedenim projektima kao i o listi koalicije HDZ, HSU i ZDS možete saznati na: www.vilmicakapac.com.

Reklama