Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

List

01.12.2008. 23:10:05 - Zlatko Šorša

ŽNK Pregrada

Ženski nogometni klub Pregrada uspješni je sudionik Prve hrvatske nogometne lige za žene, a  nekoliko igračica diljem Europe u raznim selekcijama brani boje Hrvatske reprezentacije.

Mlade igračice ŽNK Pregrada zajedno s vršnjakinjama iz Rijeke nastupale su na Svjetskim igrama mladih iz čitavog svijeta koje su održane početkom srpnja u Beču (Austrija) te su u svojoj kategoriji osvojile treće mjesto.

Sportom se uči prihvaćanje pobjede i poraza, poštivanje pravila i protivnika, te kako biti timski igrač. S obzirom na to da se rezultati postižu vježbanjem, trenira se dosljednost i upornost, a pritom se upoznaje sebe i granice vlastitih mogućnosti. Zato ŽNK Pregrada svake godine organizira školu nogometa za djevojčice od 8 do 15 godina, a u sklopu toga je i organizacija turnira za djevojčice istog uzrasta. Svake subote od 18 do 19,30 sati u dvorani Srednje škole Pregrada, pod vodstvom trenerice nogometa prof. Maje Cesarec, uče se vještine baratanja loptom.

Djevojčice i djevojke, ako vas privlači savladavanje vještina i igranje najpopularnijeg sporta, uzmite sportsku opremu i subotom se uputite u Pregradu u dvoranu Srednje škole.  
Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na telefon 098/375-576 (prof. Maja Cesarec).

Arhiva

Reklama