Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

List

11.05.2009. 20:27:07 - Josip Krušlin

Uvodnik - Broj 4

Kompletan sadržaj lista Pregrada.info možete preuzeti i u PDF formatu:
List Pregrada.info - Broj 4.pdf
(veličina 6.5 MB)

Četvrti broj lista Pregrada.info izdan je zahvaljujući Krapinsko-zagorskoj županiji koja u potpunosti financira tiskanje. S ovim brojem završili smo s planom koji smo imali za prvu godinu izdavanja, tj. četiri broja. Ako se nedostatak podrške od strane lokalne vlasti nastavi i nakon izbora, daljnje tiskanje lista ovisit će isključivo o financijskim sredstvima dobivenim od sponzora ili putem natječaja. Ali svakako nam je želja izdati peti broj za vrijeme trajanja manifestacije "Branje grojzdja".

U ovom broju  nastavljamo s edukativnim dijelom vezanim uz funkcioniranje lokalne samouprave. Pojašnjen je izborni proces, objavljene kandidacijske liste, ... Da je sve to nekome zanimljivo, a nekome odbojno pokazuju tekstovima i naše dvije kolumnistice Jelena i Tajana.
Početkom travnja pozvali smo tada poznate liste SDP-a i HDZ-a da se besplatno predstave na po dvije stranice. Nažalost, na upit nam je odgovorila jedino lista SDP-ZS. Iz HDZ-a nam se nisu javili do zaključenja broja, a razlog šutnje nije nam poznat.

U ostatku lista slijede možete pročitati razne zanimljive tekstove: predstavljanje udruga, intervjue, tekstove iz područje jezikoslovlja i turizma, ... Na stražnjoj stranici možete pogledati Katarinu Benko i Patrika Kolara u tradicionalnoj zagorskoj nošnji zahvaljujući trudu Slavice Reiner.
Javljajte nam se i dalje s komentarima, prijedlozima i tekstovima, a mi se nadamo sve to tiskati.

Koordinator projekta Josip Krušlin


Impressum

Pregrada.info
nezavisni pregradski list

SVIBANJ 2009.
BROJ 4. GODINA I.
- BESPLATNO IZDANJE -

List priprema udruga Zefra
(www.zefra.hr) u suradnji s
Pregrada.info portalom (www.pregrada.info)

Četvrti broj financira
Krapinsko-zagorska županija

Osnivači Pregrada.info portala:
Zlatko Šorša, Davor Špiljak, Josip Krušlin

Tekstovi:
Tajana Broz, Josip Ilić, Stjepan Javornik, Jelena Jurić, Ivan Kantoci, Boris Krizmanić, Sandra Miladin, Slavica Reiner, Oliver Sedlar, Matija Šutina

Fotografije:
Boris Krizmanić, Josip Krušlin, Zlatko Šorša

Naslovnica:
Josip Krušlin

Grafička priprema:
Josip Krušlin

Tisak:
Tiskara Matis d.o.o.
www.matis-pregrada.hr

PDF List Pregrada.info - Broj 4 (6.5 MB)

Vezano

Arhiva

Reklama