Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

17.08.2008. 11:35:35 - Zefra

Zefra i ove godine organizira druženje na Kunagori

S prošlogodišnjeg natjecanja

Udruga Zefra sljedeću subotu, treću godinu za redom, organizira ljetno druženje na Kunagori pod nazivom "Summerfest 2008" na koje su svi pozvani...

Mladi iz Zefre su ovaj puta pripremili cjelodnevnu zabavu koja počinje paintballom u 12h. Paintball će biti rekreativnog karaktera, a igrat će se u šumi kraj livade iznad kamenoloma (skretanje lijevo od glavne ceste prema Planinarskom domu, petstotinjak metara prije samog doma; put prema Kunagori i prema paintabllu bit će označen znakovima). Cjelodnevno igranje se plaća 100 kn po osobi u što uključena zaštitna oprema (termalna maska, štitnik za vrat, štitnik za prsa), marker (puška) i približno tristotinjak kuglica što bi trebalo biti dovoljno za višesatnu zabavu. Za paintball je preporučljivo uzeti stariju odjeću ili nešto što vam nije žao zaprljati iako se boja od kuglica lako ispere vodom.

U 17 sati počinje natjecanje u kuhanju gulaša Zefrin "Goli kuhar". Ove godine kuharice i kuhari bit će predstavnici udruga mladih s područja Krapinsko-zagorske županije: KUM (Kumrovec), HUM (Hum na Sutli), SEP (Desinić), Kostelska pištola (Kostel) i Zefra. Kuhat će se dva sata, nakon čega slijedi proglašenje pobjednika.

Oko 22 sata počet će svirka mladih alternativnih bendova: Kreutz (Zabok), Melior (Bedekovčina) i Lost Cause (Zagreb). Upad na koncert i na kuharsko natjecanje će biti besplatno.

Kako je bilo prijašnjih godina: "Summer camp 2006" i "Summer camp 2007".

Kontakt: Tomislav Krušlin, mob; 095/8544-565, mail; tomislav@zefra.hr.

Reklama