Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

31.08.2007. 17:08:05 - Josip Krušlin

6 mjeseci Pregrada.info portala

Prošlo je malo više od pola godine od kako je pokrenut Pregrada.info - nezavisni pregradski portal. U tih pola godine portal je posjetilo preko 30.000 posjetitelja, u prosjeku oko 150 dnevno (s tendencijom stalnog rasta - trenutno nas dnevno posjećuje oko 200 posjetitelja). Napisano je 111 članaka (koji su pročitani 23.258 puta), objavljeno 1.375 fotografija, 98 članova registrirano, 2.328 puta raspravljano na forumu i glasano 532 puta na anketama.

Portal je pokrenut 7. veljače samo s rubrikama "Novosti" i "Forum" da bi do danas dobili "Kolumne", "Najave", "Ankete", "Fotografije" i "Novosti iz Zagorja". U planu je još mnoštvo usluga, samo za to treba vremena.

U međuvremenu je i dodana mogućnost oglašavanja na portalu, ne s ciljem da se mi, koji stojimo iza portala, obogatimo:) nego da barem pokrijemo troškove i tu i tamo popijemo koji škropec (koji nas je, na kraju krajeva, i doveo tu gdje jesmo:).

Koji su nam planovi za sljedeće razdoblje? Takve stvari je teško planirati unaprijed s obzirom da je Pregrada.info neka vrsta hobija, ali u svakom slučaju slušamo vaše prijedloge i svaka ideja će se dobro razmotri (prije nego je bacimo u virtualnu kantu za smeće:). Zato sudjelujte u raspravama na Forumu, dajte koji prijedlog...
Ono što će sigurno ići na portal je neka vrsta gospodarskog imenika, web imenik (katalog internet stranica), oglasnik, wallpaperi, mogućnost dodavanja vlastitih fotografija, chat, ...
Također u pripremi je opcija besplatnih e-mail adresa x@pregrada.info s 2 gigabajta prostora (ako netko želi sudjelovati u testnom razdoblju, neka mi se javi).

Otvoreni smo za svaki oblik suradnje, svatko tko to želi može dobiti mogućnost pisanja novosti ili kolumni.

Pregrada.info je tu zbog Vas, ne zbog nas...

I za kraj najpopularnijih 10 članaka od pokretanja portala:

  1. Mladi vole Disko
  2. U tri dana prikupljeno preko 1000 potpisa
  3. Kako su rušili Disko
  4. Umro Josip Štruk
  5. Prezimena u Pregradi i okolici koja sadrže krvno srodstvo
  6. Reakcija udruge Zefra na članak Večernjem listu
  7. Zefra je kriva za sve ili kako sam postala ovisnik
  8. Kunagorska statika
  9. Prevrnuo se bager u kamenolomu
  10. Pogled na Kunagoru s Kostel brega
Reklama