Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

08.12.2009. 19:21:04 - ŠRC Sveta Ana

ŠRC Sveta Ana uređuje okoliš

Ovu godinu završavamo sa radnim akcijama koje su provođene proteklih nekoliko vikendi, na uređenju okoliša našeg centra.

Kako je bilo i planirano godišnjim programom, tih smo dana sadili lipe, breze, borove i druge sadnice, kojima planiramo formirati drvorede na određenim mjestima oko našeg centra. Radnoj akciji je prisustvovalo desetak članova, koji su našli vremena, te se rado primili alata znajući da se radi nešto što će doprinjeti ljepoti našeg kraja.

U sklopu ove akcije valja spomenuti i uređivanje cvjetnjaka oko crkve, kojem je uz dobru volju prisustvovalo nakoliko naših članica. Također se zahvaljujemo gospodinu Mirku Svečak koji se uključio u našu akciju, te nam donirao dvadesetak borova.

Novo vodstvo

Predstavljamo Vam vodstvo koje će u novom mandatu, u trajanju od dvije godine voditi ŠRC Sv.Anu:  Izvršni odbor: Miroslav Vrhovski (predsjednik), Ivan Klasić (dopredsjednik), Bojana Vešligaj (tajnik), Ratko Vrhovski (blagajnik) i Tomislav Svečak.

Članovi Nadzornog odbora su: Mario Herak, Irena Vincelj i Tomislav Škrlec. U radnom tijelu još su: Tanja Vešligaj (zapisničar), te Marina Ilijaš i Tomica Krsnik (ovjeravatelji).

U prošlom mandatu bilježimo niz aktivnosti kojima smo prije svega uredili naše terene i okoliš Sv. Ane, što nam je primarnmi cilj i dalje, organizacijom sportskih aktivnosti na našim terenima nadaleko smo poznati, a posebno smo ponosni što naša Udruga sudjeluje u obnovi višestoljetne kapele Sv. Ane.
Da bi i dalje bili tako aktivni, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, da umjesto zlobnih komentara (kojih nažalost uvijek je bilo, pa tako će i biti) počinju dolaziti nove ideje i planovi kako uljepšati boravak svih nas u ovoj prekrasnoj sredini.

Reklama