Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

04.01.2014. 19:33:05 - Mladen Mandić Večernji list

Trenutno predajem saksofon i klarinet u Glazbenoj školi u Pregradi, no želio bih osnovati i kakav jazz bend i privatno raditi s mladima - kaže Aljoša

Sin Borisa Mutića se vratio u staru zagorsku kuriju, a radi u pregradskoj glazbenoj školi

Nakon 22 godine provedene u Barceloni, Aljoša Mutić, inače sin poznatog, prije nekoliko godina preminulog sportskog komentatora Borisa Mutića, prije nekoliko mjeseci trajno se vratio u Hrvatsku. Sa suprugom Španjolkom, odnosno bolje rečeno Katalonkom Inmom i 11-godišnjim sinom Bielom nastanio se u staroj kuriji Poklek u Zagorskim Selima koju je krajem 19. stoljeća kupio još njegov pradjed, a u kojoj mu je živjela i baka s tri sestre, ali i otac Boris i majka Ljubica. Aljoša se u Španjolsku uputio još davne 1991. godine nakon završene Glazbene akademije - smjer saksofon u Zagrebu i tamo ostao i živjeti.

(...) Nakon dolaska u Zagorje u srpnju, Aljoša je već za mjesec, dva pronašao posao. Od 1. rujna radi u Glazbenoj školi u Pregradi gdje predaje saksofon i klarinet, no, kaže, rado bi se i u Hrvatskoj ponovo okušao i u kakvom jazz bendu jer ima dosta prijatelja svirača u Zagrebu. Želio bi i privatno raditi s mladima.

Cijeli članak pročitajte na stranicama Večernjeg lista.

Reklama