Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

21.03.2016. 13:38:37 - Mreža udruga Zagor

Prijavite se na 11. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije

Mreža udruga Zagor, u suradnji s Općinom Marija Bistrica, Multimedijalnim centrom  STUB-KLUB, udrugom Petrože i Udrugom mladih Feniks organizira tradicionalni 11. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije, koji će se održati 28. svibnja na Trgu pape Ivana Pavla II. u Mariji Bistrici.

Cilj Sajma je okupljanje aktivnih udruga s područja županije, njihovo međusobno povezivanje i stvaranje zajedničkih projekata i programa te predstavljanje rada udruga lokalnom stanovništvu i posjetiteljima. Sajam je namijenjen svim udrugama te onima koji se žele uključiti u njihov rad i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, od prošle godine mogućnost sudjelovanja imaju i predstavnici udruga koji sudjeluju u radu tijela lokalnih i regionalne samouprave, u svrhu informiranja udruga o mogućnostima sudjelovanja u procesima donošenja odluka.

Pozivaju se sve udruge s područja županije da sudjeluju na Sajmu udruga te da svoje sudjelovanje prijave na e-mail adresu nikolina@zagor.info. Za sve dodatne informacije možete nazvati 098 197 9936 (Nikolina). Prijave za sudjelovanje traju do 29. travnja 2016.

Više o programu i održavanju Sajma u privitku vijesti.

Reklama