Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

20.04.2017. 10:48:37 - Mreža udruga Zagor

Ovogodišnji Sajam udruga u Bedekovčini

Ove godine 12. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije, koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu ili općini na području županije, održat će se u Bedekovčini.

12. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Udrugom Regenerator i Udrugom mladih Feniks.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima i članicama te onima koji se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam se pozivaju i predstavnici/e raznih tijela, povjerenstva i vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao što su Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva, itd.

Ovogodišnji Sajam udruga održat će se u Bedekovčini, 27. svibnja u prostorima tržnice s početkom u 9 sati, a predviđeno trajanje sajma je do 12 sati. U slučaju kiše, sajam će biti održan na Bedekovčanskim jezerima u zatvorenom prostoru.

Uz neformalno druženje, za sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga.

Za sve dodatne informacije javite se na 091 222 6350, a prijave traju do 08. svibnja.

Reklama