Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

20.04.2013. 19:44:03 - Koalicija SDP-ZS

Predstavljanje liste koalicije SDP-ZS Pregrada

Koalicija gradskih organizacija SDP-ZS grada Pregrade održala je u prostorijama Gradske vijećnice grada Pregrade u petak, 19.04.2013. godine predstavljanje programa i liste za predstojeće lokalne izbore pred stotinjak prisutnih sugrađana, simpatizera i članova.

Također, predstavljanju liste prisutstvovali su dr. sc. Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Željko Kolar, kandidat koalicije SDP-HNS-HSU-HSS-HSLS za župana Krapinsko-zagorske županije, Jasna Petek, kandidatkinja koalicije SDP- HNS-HSU-HSS-HSLS za zamjenicu župana Krapinsko-zagorske županije te Dunja Špoljar, saborska zastupnica.

Kandidati za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika grada Pregrade, Marko Vešligaj i Ivan Škrinjar predstavili su prisutnima Program koji će osigurati razvoj Pregrade s fokusom na kontinuirano unaprjeđenje kvalitete života građana, kroz konstantnu brigu za uravnoteženi razvoj cijele Pregrade. Posebno su naglasili  dio programa vezan za gospodarstvo i otvaranje novih radnih mjesta te ulogu koju lokalna samouprava može imati u tome, a sve to u suradnju i dijalog sa svim građanima Pregrade. 

Predstavljena je i stranica s detaljima kandidata i programa: www.markozapregradu.eu.

Marko Vešligaj, kandidat za gradonačelnika grada Pregrade je zatim predstavio listu koalicije SDP-ZS za Gradsko vijeće grada Pregrade:

 1. Marko Vešligaj
 2. Ivan Škrinjar
 3. Zdravka Žiger-Žgela
 4. Josip Krog
 5. Zlatko Šorša
 6. Branko Špoljar
 7. Milan Brezinščak
 8. Robert Baričević
 9. Jasna Vnuk
 10. Vinko Vrhovski (Veljko)
 11. Josip Pogačić
 12. Tomislav Burić
 13. Stjepan Miklaužić
 14. Vlado Ivanjko
 15. Slavica Vidaček

 

Reklama