Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

31.03.2011. 21:54:25 - Koalicija SDP, A-HSS i ZS

Predstavljanje koalicije SDP-a, A-HSS-a i ZS-a u Sopotu

U nedjelju 27.03. u prostorijama Područne škole u Sopotu održano je predstavljanje programa koalicije SDP-A-HSS-ZS za mjesne odbore Sopot, Vinagora, Stipernica i Gorjakovo. Nositelji lista u navedenim Mjesnim odborima su: Branko Špoljar (Sopot), Ivan Čep (Vinagora), Vlado Ivanjko (Stipernica) i Milenko Šoštarić (Gorjakovo). Osim kandidata na listama i građana i građanki skupu je prisustvovalo lokalno vodstvo stranka koalicije te delegacija A-HSS-a na čelu s glavnim tajnikom državne organizacije A-HSS-a Alojzom Horvatom i predsjednikom A-HSS Krapinsko-zagorske županije Stankom Majdakom koji je rekao da nam je potrebno jačanje mjesnih odbora kao temelja lokalne demokracije. Istaknuo je važnost mjesnih odbora za svakodnevni život .

Time je koalicija, čiji je moto "Za bolju Pregradu", održala svoje skupove za sve mjesne odbore , osim za MO Pregrada, čije je predstavljanje , a ujedno i završni skup, u petak 01.04. na Gradskoj tržnici u Pregradi s početkom od 18 h. Pozivamo još jednom sve stanovnike Grada Pregrade na druženje s našim kandidatima uz radnički grah i piće, te svirku domaćih rock bendova.

Pozivamo vas također da 03.04. date svoj glas listi pregradskih oporbenih stranka i nestranačkim kandidatima koji će se potruditi stvarati "Bolju Pregradu" za sve nas.

Reklama