Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

05.04.2013. 13:06:05 - GO SDP Pregrada

Predstavljanje kadidata na SDP-ovoj konvenciji u Špičkovini

Drugog travnja održana je izvještajno-tematska konvencija SDP-a Krapinsko-zagorske županije u Špičkovini pod nazivom "Zagorje je važno". Na konveniciji su bili predstavljeni kandidati za čelnike gradova i općina, a tom prigodom i naš kandidat za gradonačelnika, Marko Vešligaj te kandidat za župana, Željko Kolar.

Konvenciji je nazočio i predsjednik SDP-a Hrvatske, Zoran Milanović koji je prvenstveno došao iskazati potporu kandidatima, ali osvrnuo se i na izbore za Europski parlament te na sam ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Naglasio je nužnost kvalitetnih projekata "ne zato da bismo se 'ogrebali' za neki euro, već zato da bismo stvorili taj euro, da bismo ga zaslužili i da bi nam bilo bolje", dok je Željko Kolar obećao da će poljoprivrednicima olakšati pomoć pri okrupnjavanju posjeda i stvaranju zadruga, da će početi izgradnju prijekta Stubaki, u okviru kojega će se izgraditi tri hotela s 1.000 ležajeva, da će uvesti subvencije za troškove majstorskog ispita kako bi osigurao zapošljavanje mladih te da će za 22 mjeseca završiti brzu cestu do Bedekovčine.

Osim Predsjednika SDP-a Hrvatske, Zorana Milanovića, konvenciji su nazočili i Potpredsjednik SDP-a Hrvatske, Gordan Maras te članovi Predsjedništva, Arsen Bauk, Mirando Mrsić te Siniša Hajdaš Dončić koji je ujedno i predstavljao sve kandidate.

Reklama