Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

22.10.2018. 09:12:29 - Grad Pregrada

LAG Zagorje-Sutla poziva žene da se prijave na program Zagorkin kamp

LAG Zagorje Sutla poziva žene u dobi od 55 godina i više da se prijave na program Zagorkin kamp. Program čine raznovrsne aktivnosti, radionice čitanja uz mini-kvizove, etnografske i likovne radionice te izvedbe, kao i posjeta Etnografskom muzeju i Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, a organiziraju ga Centar za ženske studije iz Zagreba u partnerstvu s LAG–om Zagorje-Sutla i Etnografskim muzejom iz Zagreba u okviru projekta #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost.

Dvodnevno događanje Zagorkin kamp održat će se 5. i 6. studenoga 2018., u okviru kojeg će žene iz Zagreba, Like i Zagorja zajednički sudjelovati u nizu radionica – čitanja Zagorkinih djela i natjecanja kroz kviz igre, osmišljavanja izreka za zidnjake; uz povjesničarke, otkrivati nova istraživanja o progonu coprnica, sudjelovanja u etnografskim i likovnim radionicama filcanja i veza, radionica o modi, te oblikovati predmete koji su u vezi sa Zagorkinim naprednim idejama i popularnim likovima. Predznanje bilo koje vrste nije uvjet za sudjelovanje a uz dvodnevno druženje s poznavateljicama Zagorkinog djela te likovnom umjetnicom i etnologinjama bit će organiziran smještaj u hotelu, prijevoz i ručak za sudionice.

Sudjelovanje za korisnice je besplatno.

Put od Zagorja do Zagreba i povratak organiziraju i plaćaju organizatorice radionica, kao i smještaj u hotelu. Prvog dana program će započeti u 11 sati i trajati do 19 sati. Drugog dana program će se odvijati od 10 do 17,30.

Predviđen broj sudionica iz Zagorja za ovo događanje je 20.

Prijaviti se možete putem e-maila: lag@zagorje-sutla.eu. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt, općinu/grad te priložiti obostranu kopiju osobne iskaznice. Sva obrada osobnih podataka vrši se isključivo u svrhu izvještavanja i pravdanja projektnih aktivnosti provedbenim tijelima EU fondova. Kontakt osoba za sudionice iz Zagorja je Tajana Broz (mobitel: 091 75 22 375).

Za više informacija o projektnim aktivnostima pratite Facebook stranicu https://www.facebook.com/zabitiplus54/.

Reklama