Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

24.04.2014. 19:22:27 - Slavica Vidaček

Koncert za dobro raspoloženje povodom Dana Grada

Kulturno umjetničko društvo (KUD) Pregrada organizira koncert 25.04.2014. (petak) sa početkom u 20 sati. Na koncertu će uz mješoviti zbor, soliste i tamburaše KUD-a Pregrada nastupiti puhačka i folklorna sekcija KUD-a grada Pregrade te klapa Kmeti.

Na programu će biti mnoge popularne skladbe domaćih i stranih autora sa ciljem da u dobrom raspoloženju započnemo obilježavati Dan grada.

Dramska sekcija KUD-a Pregrada će 27.04.2014. (nedjelja) sa početkom u 19 sati odigrati predstavu "Ah, te žene!" . Navedena predstava je visoko ocijenjena od, glumca i redovitog profesora na Akademiji, Joška Ševe, a nagrada za glavnu mušku ulogu dodijeljena je Ivanu Pogačiću.

Zahvaljujući Nacionalnoj zakladi i gradu Pregradi to su dvije aktivnosti koje se odvijaju u novo uređenoj gradskoj vijećnici. Projektom "Otvoreni grad" gradska vijećnica je uređena na način bi Udruge civilnog društva mogle provoditi svoje aktivnosti.

Članovi KUD-a Pregrada su ponosni što je kulturnim amaterima pripala čast da budu prvi u provedbi aktivnosti u tom prostoru jer po zapisima tradicija kulturnog amaterizma u Pregradi postoji od 1914. godine.

 

Reklama