Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

22.03.2016. 15:45:37 - Petra Vdović

Koncert za Dječji vrtić "Naša radost"

Povodom Dana Grada u sportskoj dvorani Osnovne škole Janka Leskovara u Pregradi, u petak, 1. travnja, održat će se koncert s posebnom svrhom. Naime, u tijeku je crowdfunding kampanja "Ti i ja zajedno za vrtić u Pregradi", kojom se prikupljaju financijska sredstva za energetsku obnovu vrtića. Iako projekt djelomično financiraju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Ministarstvo gospodarstva, dio sredstava ipak nedostaje.

Stoga, u sklopu crowdfunding kampanje KUD Pregrada i Dječji vrtić organiziraju koncert kako bi doprinijeli u stvaranju što kvalitetnijih uvjeta za sretno odrastanje pregradskih mališana. Koncert će započeti u 20 sati, a u programu sudjeluju Dječji vrtić "Naša radost", Barbara Suhodolčan, Branko Greblički Ventek, Klapa Kmeti, ŽVA Sotelia, Limena glazba Pregrada, Glazbena škola Pregrada, Lucija Belošević i ženski vokalni sastav KUD-a uz pratnju tamburaške sekcije te "Zvjezdice" Dino i Karla Miklaužić.

Ulaznice po cijeni od trideset kuna mogu se nabaviti u Gradskoj knjižnici i Dječjem vrtiću, a sav prihod namijenjen je obnovi zgrade vrtića.

Reklama