Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

23.04.2007. 22:04:30 - Tomislav Krušlin

Održana prva redovna izborna skupština udruge "Zefra"

Zefra: Idemo dalje i samo naprijed

Prošlu subotu održana je prva redovna izborna skupština udruge "Zefra" na kojoj se biralo novo vodstvo. I to na mjestu gdje je "Zefra" nastala. Vremenska situacija bila nam je naklonjena pa smo srećom mogli uživati u prirodi van Planinarskog doma. Druženje na Kunagori započelo je u kasnim prijepodnevnim satima vršeći razne pripreme za Skupštinu. Članovi, gosti i prijatelji pristizali su tijekom cijelog dana dok je službeni dio bio određen u 18h kada je započela Izborna skupština. Kvorum je bio osiguran te kako je sve bilo regularno krenulo se dalje po Dnevnom redu. Skup su pozdravili predstavnici udruge HUM iz Huma na Sutli, Mraz iz Zaboka, Hrvoje Kovač iz Mreže mladih (Upravni odbor) te Alen iz Županijskog vijeća mladih Varaždinske županije. Predsjednik radnog predsjedništva bio je Nenad Krsnik koji je kvalitetno odradio posao i odlično vodio Skupštinu. Nakon kratkog izlaganja dosadašnjeg djelovanja udruge i dopune Statuta udruge krenulo se sa kandidaturama za tijela udruge.

Članovi koji su bili predloženi, jednoglasnom odlukom Izborne skupštine izabrano je novo vodstvo koje će voditi udrugu "Zefru" u narednom 2-godišnjem mandatu.

Izabrano je sljedeće vodstvo udruge:

Predsjednik: Tomislav Krušlin
Potpredsjednica: Tajana Broz
Tajnik: Hrvoje Burić
Blagajnik: Dalibor Vidaček
Upravni odbor: Sandra Miladin, Silvija Krsnik, Matija Šutina, Marko Vešligaj, Hrvoje Šorša, Darko Hostić i Petar Tumpa.

Nakon službenog dijela počelo je druženje svih prisutnih koje je potrajalo dugo u noć. Dijelom nas je budnim držao odlično pripremljen čobanac koji nam je skuhao Petar Tumpa.

Ovom prilikom htio bih izraziti iskrenu i veliku zahvalu dosadašnjim članovima Upravnog odbora na angažmanu u "Zefri" koji su dali velik dio sebe protekle dvije godine. Hvala dosadašnjem potpredsjedniku Denisu Buriću koji je odradio veliki posao u "Zefri" koordinirajući mnoge važne projekte, te dosadašnjim članovima Upravnog odbora : Josipu Krušlinu i Ivanu Pogačiću.

Bez obzira na situaciju sa Domom kulture udrugu "Zefru" to nimalo neće pokolebati. Dapače, sada smo još snažniji i sa prvim sastankom novog vodstva odredit ćemo smjernice rada koje ćemo slijediti i prema njima djelovati. Uskoro imamo novu i vjerojatno posljednju predstavu Prof. Krokan i đaci u kino dvorani (zbog lošeg stanja dvorane), gostovanje kod naših prijatelja iz HUM-a, sajam udruga u Bedekovčini, suradnja sa Zakladom Ana Rukavina i mnoge nadolazeće akcije.

Idemo dalje i samo naprijed!!!

Reklama