Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

15.03.2017. 08:07:40 - Hrvatska seljačka stranka

Vesna Hohnjec kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Pregrade

Foto: www.hss.hr

Predsjednica Gradske organizacije HSS-a Pregrada Vesna Hohnjec prošlu je subotu, 11. ožujka, predstavila svoju kandidaturu za gradonačelnicu Pregrade na predstojećim lokalnim izborima.

U restoranu AS u Pregradi okupili su se stranački članovi i građani, kojima je predstavljen i kandidat za zamjenika gradonačelnice Goran Horvat, te kandidatkinje i kandidati koji će ispred HSS-a biti na listi za gradsko vijeće. Lista još nije konačna jer su u tijeku pregovori s još jednom strankom oko davanja potpore kandidatkinji za gradonačelnicu te zajedničkom izlasku na listi.

Vesna Hohnjec predstavila je program za naredno razdoblje, gdje će naglasak biti na gospodarskom razvoju te otvaranju novih radnih mjesta, potpori OPG-ovima i turističkim sadržajima, te njihovo međusobno povezivanje. Lokalne ceste koje se svakodnevno koriste bit će sređene kroz četiri godine. Kroz razne oblike stipendiranja i potpora, posebna briga vodit će se o mladima. Velika pozornost posvetit će se natalitetu tako da će se, uz pomoć pri rođenju djeteta, obitelji s četvero i više djece potpomagati više godina. Kako ističe, niz mjera, pogotovo one vezane uz OPG-ove dizajnirat će za žene, kako bi ih posebno potaknula da preuzmu poduzetničku inicijativu. Kao dugogodišnja poduzetnica puno puta našla se u situaciji da se morala posebno dokazivati samo zato što je žena, pa ovakvu mjeru itekako smatra opravdanom.

Prisutnima su se predstavili i Dragutin Ranogajec, kandidat za župana Krapinsko-zagorske županije ispred koalicije HDZ-a, HSS-a, ZDS-a i HSP-a AS-a, te Marijan Hohnjec, kandidat za zamjenika župana i predsjednik ŽO HSS-a Krapinsko-zagorske županije.

Uz prisutne goste, predsjednike općinskih i gradskih organizacija HSS-a, uspjeh na predstojećim izborima gospođi Hohnjec zaželio je i glavni tajnik HSS-a Ilija Čorić, koji je čvrsto uvjeren da će Vesna Hohnjec postati nova gradonačelnica Pregrade.

Reklama