Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

16.03.2015. 20:01:12 - CUG Pregrada

Pregrada dobiva street workout park

Kao što ste mogli primijetiti u proteklih nekoliko dana na prostoru kod Kunaparka počeli su pripremni radovi na izgradnji street workout parka.

Za one koji ne znaju, "street workout" vrsta je treninga, sportske discipline i vještine koja je svojevrsna kombinacija gimnastike i akrobatike za čije je izvođenje potrebno malo kreativnosti te puno snage i  volje.

Nositelji inicijative izgradnje parka su Mjesni odbor Pregrada i Pregrada Vrhi zajedno s udrugom CUG potaknuti željom obogaćivanja sportske ponude grada Pregrade uz potporu samog Grada Pregrade.

Kako bi mogli projekt dovesti do samog kraja, ovim putem pozivamo sve Pregračanke i Pregračane, sve poslovne subjekte s područja grada Pregrade te sve prijatelje grada Pregrade da ukoliko mogu, svojim donacijama pripomognu ovom projektu, neovisno o visini iznosa (račun ispisan ispod teksta) te na taj način pomognu u doprinosu razvoja urbane kulture u našem gradu. Svi ostali pozivaju se na "radnu akciju" koja će se održati 21.3.2015. (subota) od 10h. "Radujemo se Vašem dolasku".

Žiro račun udruge CUG Pregrada (ulica Pod Lenartom 1) kod Zagrebačke banke d.d. : HR2423600001102399506, s naznakom uplate: "Street workout park".

 

Info o street workoutu: fitness.com.hr

 

Reklama