Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

14.10.2013. 19:29:59 - Danica Ferić

Posjet Azilu Dubravica

U sklopu projekta o kućnim ljubimcima "Budi mi prijatelj", kojeg provodimo od prošle godine, 5. listopada organizirali smo akciju "Zajedno za šapice". Prikupljali smo hranu i ostale potrepštine za napuštene pse koji su utočište pronašli u Azilu Dubravica. 10. listopada posjetili smo azil i donirali sve prikupljeno . A prikupljeno je zaista puno. Zato hvala svim građanima i učenicima naše škole koji su se uključili u akciju.

Zahvaljujemo trgovini Plod, Kostel coloru, Caffe baru Tom-Tom, Modnom salonu Sv. Valentin, Veterinarskoj stanici Pregrada, MK-Bona Fide d.o.o., Poljoprivrednoj zadruzi Pregračanka na njihovim donacijama te Foto - video studiju i trgovini "Hrvo" na tiskanju plakata. Hvala ravnateljici Gradske knjižnice, Draženki Gretić, na ustupljenom prostoru za izložbu naših radova.

Zahvaljujemo Potočki prometu koji nam je i ove godine omogućio besplatan prijevoz do Dubravice te portalu Pregrada.info koji je uvelike pomogao u oglašavanju i informiranju građana o našoj akciji. Hvala članovima Foruma mladih SDP-a Pregrade koji su se i ove godine priključili našoj akciji. I na kraju, moram zahvaliti i roditeljima mojih učenika, mojim suradnicima u svakoj akciji koju provodimo.

Crkva uči da su i životinje Božja stvorenja. Trebali bismo se svi prisjetiti brižnosti i nježnosti s kojima su se sveti Franjo Asiški i sveti Filip Neri odnosili prema životinjama.

"Ne možemo svi činiti velika djela, ali možemo činiti mala djela s velikom ljubavlju."

Majka Tereza

3.b razred i učiteljica Danica Ferić, OŠ Janka Leskovara

 

Reklama