Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

27.01.2013. 21:54:12 - Grad Pregrada

Završena druga etapa izgradnje PŠ Stipernica

Povjerenstvo  za  primopredaju i utvrđivanje konačnog obračuna radova u petak 18. siječnja 2013. godine od 12,00 do 16,00 sati pregledalo je izvedene radove i pripadajuću dokumentaciju te utvrdilo sljedeće: Vrijednost izvedenih i obračunatih radova utvrđena je na osnovu ugovorenih jediničnih cijena i količina iz građevinske knjige ovjerene od strane nadzornog inženjera. Radovi su izvedeni prema ugovornom troškovniku i ugovoru.

Kvaliteta izvedenih radova odgovara propisima i standardima po pojedinim vrstama radova. Izvedba radova započela je 30. listopada 2012. godine i trajala s prekidima, zbog vremenskih prilika, do 28. prosinca 2012.godine. Povjerenstvo je nakon pregleda izvedenih radova i obračunske dokumentacije utvrdilo konačnu vrijednost izvedenih radova u ukupnom iznosu od 598.224,54 kn sa PDV-om, kao što je i izvoditelj obračunao u podnesenoj okončanoj situaciji.

Završetak svih radova očekuje se tijekom 2013. godine izvođenjem treće – završne etape koja obuhvaća instalaciju centralnog grijanja, instalaciju plina i sustava solarnih kolektora za PTV, elektro instalacije – ožičavanja, rasvjetna tijela i montažu nadžbuknih elemenata te mjerenja i ateste, zatim sanitarnu opremu i pribor, odvodnju, vodovod i hidrantsku mrežu, parketarske radove, keramičarske, kamenorezačke i soboslikarske radove te vanjski okoliš.

Reklama