Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

31.01.2017. 07:39:00 - SDP Pregrada

Davor Bernardić uručio članske iskaznice novim članovima GO SDP-a Pregrada

GO SDP-a Pregrada organizirala je 28. siječnja 2017. godine druženje svojih članova i simpatizera u gradskom Vatrogasnom domu, koje je okupilo 60-ak članica i članova organizacije, te znatan broj simpatizera. Druženju su se odazvali i župan KZŽ Željko Kolar i zamjenica župana KZŽ Jasna Petek, Forum žena SDP-a KZŽ, Forum seniora, Forum mladih, te brojni gosti - načelnici i gradonačelnici, kandidati SDP-a, na sljedećim lokalnim izborima.

U pozdravnom govoru domaćin, predsjednik GO SDP-a Pregrada i gradonačelnik Pregrade, Marko Vešligaj osvrnuo se na dosadašnje djelovanje gradske organizacije i istaknuo temeljne uspjehe u trenutnom mandatu, poput približavanja gospodarstvenicima i olakšanja njihova poslovanja kroz olakšice, ulaganja u industrijsku zonu, transparentnosti poslovanja, ulaganja u infrastrukturu, izrade dokumentacije za Kulturni centar i otvaranja grada prema građanima. Prisutne je pozdravio i župan KZŽ, Željko Kolar, koji je uz ove uspjehe dodao i osnivanje tima T1 Hitne pomoći u Pregradi, kao i najavio daljnja ulaganja u obnavljanje i energetsku učinkovitost osnovne škole, komunalnu infrastrukturu i gospodarstvo na području grada Pregrade, prepoznatljivost i brendiranje kulturnih i tradicijskih manifestacija, te daljnju dobru suradnju na zajedničkim projektima županije i grada.

Druženju se pridružio predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, koji je pohvalio napore i nastojanja zagorskog SDP-a i njegovo promicanje socijaldemokracije u sredini i hrvatskom društvu, kojega je GO SDP-a Pregrada upravo jedan od najboljih primjera. Tom prilikom pozdravio je i nove članice i članove stranke i uručio članske iskaznice za novih 20 članova sa područja GO SDP-a grada Pregrade, a najstarijim članovima stranke, koji su u stranci prisutni od njenih početaka podijelio je zahvalnice za dosadašnje djelovanje i napore u stranci.

Gradska organizacija SDP-a Pregrada započela je s pripremama za lokalne izbore koji će se održati u svibnju 2017. godine, a nakon četiri godine uspješnog mandata na čelu s SDP-ovim gradonačelnikom Markom Vešligajem nastavlja raditi još jačim tempom s entuzijastičnom i stručnom ekipom, na novim projektima poput ekološkog bazena, daljnje izgradnje komunalne infrastrukture i projekta Kulturnog centra. 

 

 

Reklama