Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

12.12.2017. 08:40:45 - Grad Pregrada

Sveti Nikola u Pregradi

Foto: Hrvoje Šorša

Grad Pregrada i ove je godine organizirao podjelu prigodnih poklona paketa povodom blagdana svetog Nikole. Pripremljeno je preko 700 poklona za svu djecu predškolske dobi te djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole s područja grada Pregrade.

Sveti Nikola darivao je 5. prosinca djecu Dječjeg vrtića Naša radost Pregrada i  učenike Osnovne škole Janka Leskovara, uključujući učenike Područnih škola Gorjakovo, Sopot i Stipernica, te djecu predškolske dobi iz prethodno navedenih mjesnih odbora koji nisu polaznici dječjeg vrtića, kao i djecu iz MO Plemenšćina, Bušin i Benkovo. Dan poslije posjetio je djecu u Područnoj školi Kostel, gdje je podijelio darove učenicima i djeci predškolske dobi toga mjesnog odbora, a istoga dana sv. Nikola darivao je i učenike PŠ Benkovo.

U subotu 9. prosinca u Crkvi sv. Marije od pohoda Vinagora podijeljeni su darovi djeci sa područja Mjesnog odbora Vinagora, a idućeg su dana u Crkvi Kraljice mira u Marincima podijeljeni darovi djeci s područja MO Cigrovec. 

U pripremi darova pomogli su djelatnice GDCK Pregrada, članovi Savjeta mladih Grada Pregrade i službenici Gradske uprave

Reklama