Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

18.02.2019. 17:51:49 - Grad Pregrada

Razgovarajte s gradonačelnikom o potrebama mladih u Pregradi

Nastavljaju se radionice u sklopu projekta "Mladi u centru" koji provode Grad Pregrada, Mreža udruga Zagor i LAG Zagorje- Sutla. Sljedeći susret s mladima i donositeljima odluka održat će se u subotu 23. veljače 2019. od 15.30 sati u Gradskoj vijećnici.

Podsjećamo, radi se o projektu financiranom iz Erasmus plus programa, koji za cilj ima unaprijediti status mladih u Pregradi. Kako bismo odgovorili na određene potrebe mladih te pristupili zajedničkom pronalaženju rješenja, Grad Pregrada, putem metode strukturiranog dijaloga, želi informirati, educirati i umrežiti mlade te ostvariti suradnju s mladima i njihovim predstavnicima u lokalnoj zajednici. Dosad su održane tri radionice na kojima smo mlade upoznali s projektom, youth workom, centrima za mlade te strukturiranim dijalogom kao pokretačem lokalne promjene, a na predstojećoj radionici razgovarat ćemo s gradonačelnikom i gradskim vijećnicima o potrebama mladih u Pregradi.

Napominjemo da svi mladi koji sudjeluju u projektu imaju priliku dobiti Youthpass koji predstavlja standardiziranu potvrdu kakvu dobivaju mladi koji sudjeluju u Erasmus+ projektima diljem Europske unije te koja ima za cilj doprinijeti priznavanju neformalnog učenja mladih i time njihovoj većoj zapošljivosti.

Molimo zainteresirane mlade da prijave svoje sudjelovanje na email mladi@pregrada.hr.

Reklama