Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

27.09.2014. 12:17:51 - Mladež HDZ-a Pregrada

Ratovi ulica

Foto: Alen Dumić

Dana 25. rujna 2014. s početkom u 14 sati, u dvorani OŠ Janka Leskovara u Pregradi, MHDZ-a Pregrada organizirala je igre pod nazivom "Ratovi ulica". Igre su se sastojale od graničara, povlačenja užeta, skakanja u vrećama, gađanja na koš i gol.

Pošto su ove igre nešto novo u našem gradu, iznenadio nas je odaziv. Naime prijavilo se devet ekipa koje su se sastojale od pet glavnih igrača, a neke epike imale su i svoje zamjene. Nazivi ekipa su redom: "Ulica Janka Leskovara 1", "Ulica Janka Leskovara 2", "Ulica Janka Leskovara 3", "Sopot", "Ulica Ljudevita Gaja", "Kolarija", "Ulica baruna Otenffelsa", "Ulica Franje Cvetka",a u goste nam je došla i ekipa "MHDZ-a Krapina". Pobjedu je odjela ekipa "Ulice Janka Leskovara 2", na drugom mjestu bila je ekipa "Ulice Janka Leskovara 3", a na trećem mjestu završila je ekipa "Ulice Ljudevita Gaja". Nagrade su bile simbolične, ekipe na prvom,drugom i trećem mjestu dobile su ručno izrađene lutkice kao "pehare". K tome pobjednici su primili simboličnu novčanu nagradu od 100 kuna, a drugo i treće plasirani novčanu nagradu od 50 kuna.

Ovim putem zahvaljujemo se i čestitamo na trudu svim ekipama koje su prisustvovale igrama, zahvaljujemo se također našim gostima, predsjedniku MHDZ-a Krapinsko-zagorske Županije gospodinu Miroslavu Ivankoviću te njegovom stručnom vodstvu, ravnateljici OŠ Janka Leskovara gospođi Zdravki Žiger Žgela koja nam je ustupila dvoranu osnovne škole, sestrama Ivani i Sandri Šeligo koje su ručno izradile lutkice koje su poslužile kao naši inovativni, posebni i jedinstveni "pehari". Također se zahvaljujemo gradonačelniku Pregrade, gospodinu Marku Vešligaju. Veliko hvala i svima koji su došli podržati nas svojim prisustvom.

Više fotografija na fotobranje.pregrada.info

Reklama