Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

13.12.2017. 10:04:02 - KUD Pregrada

Pridružite nam se u kreiranju novog broja fašničkog lista "Vrabec"

Našem Vrapčeku je zima pa očekuje mrvice šaljivih zgoda i nezgoda iz vašeg susjedstva, društva ili radne sredine. Kako bi vam pred Fašnik donijeli još jedno šaljivo štivo, pomozite nam u kreiranju novog broja pregradskog humoristično-satiričnog lista Vrabec.

Ovu su godinu obilježili lokalni izbori, a političari su pokušali skupiti političke poene na različite načine pa smo sigurni da ćete se s novim brojem Vrapca prisjetiti njihovih zgodnih nezgoda i zdravo nasmijati. Također smo uvjereni kako će raznih dogodovština biti i u ovo blagdansko vrijeme koje je pred nama jer se tada najviše družimo. Dobro gledajte i osluškujte!

U kreiranje Vrapca možete se uključiti dostavom tekstova, priča, pjesmica, dosjetki i crteža na e-mail vrabec49218@gmail.com ili ih možete ubaciti u sandučić u centru grada, koji se nalazi na oglasnoj ploči pored kioska.

Fašnik bi sigurno bio mnogo siromašniji da među nas ne stigne još jedan Vrabec, zato nam pomognite nastaviti ovu tradiciju unošenja šaljivosti u našu svekoliku ozbiljnost.

Reklama