Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

25.05.2015. 21:18:15 - Grad Pregrada

Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade

U sklopu Projekta "Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade", ovaj tjedan organizirano je niz događaja  koji su usmjereni na mlađe članove naše zajednice, sa ciljem prezentiranja i ponude zanimljivih sadržaja za mlade u našoj zajednici. U organizaciji su uz Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Pregradu sudjelovale udruge koje aktivno i kvalitetno djeluju na području grada sa ciljem podizanja  kulturnih, sportskih i drugih sadržaja kao i kvalitete istog, a to su Udruga RUŽ, CUG i Pregrada.info. 

Događanja će započeti sa  "Sportskom manifestacijom", prijateljskom rukometnom utakmicom Udruge Ruž i Srednje škole Pregrada u četvrtak, 28.05. 2015. u 17,00 sati u dvorani Srednje škole u Pregradi. Ulaz za prijateljsku utakmicu  je slobodan za sve.

Nakon navedenog, u subotu  30.05.2015., Pregrada.info će organizirati i održati izložbu fotografija, sa tematikom mlađih članova naše zajednice, u prostorijama Gradske vijećnice, Josipa Karla Tuškana 2, koja će biti otvorena za posjetitelje u vremenskom razdoblju od 10,00 sati do 14,00 sati.

Istog dana u popodnevnim satima, sa početkom u 13.00 sati, na Trgu Gospe Kunagorske, održat će se Rock koncert,  u organizaciji Udruge CUG.

Reklama