Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

31.05.2013. 10:36:39 - Koalicija HSLS-HNS, Ivan Pogačić

Koalicija HSLS-HNS i Ivan Pogačić su za promjene

Prvi krug lokalnih izbora je za nama. Na samom početku želimo se zahvaliti svim glasačicama i glasačima koji su podržali kandidaturu Ivana Pogačića za gradonačelnika i Borisa Karažije za zamjenika gradonačelnika, kao i svima koji su podržali našu koalicijsku listu HSLS-HNS. Iako smo uz pomoć Vas osvojili malo više od 5%, na ovim izborima to nije bilo dovoljno. Za sada nismo ušli u Gradsko vijeće, ali moramo gledati iz perspektive da smo se kao nova lica tek pojavili na političkoj sceni Pregrade. Naše vrijeme tek dolazi.

Drugi krug lokalnih izbora je pred nama. Mišljenje većine članova koalicije HSLS-HNS, kao i Ivana Pogačića i Borisa Karažije je da je vrijeme za promjene. Gotovo svaki pojedinac se boji promjena, ali one su vrlo bitne. Svaka promjena donosi nešto dobro.

Moramo se zahvaliti dosadašnjim vlastodršcima grada jer je Pregrada sigurno mnogo ljepša nego prije osam godina. Puno toga se izgradilo, mnogo se napravilo u sektoru obrazovanja. Danas Pregrada ima dosta visokoobrazovanih koji bi trebali razviti naš lijepi grad i poboljšati uvijete života u njemu. To će biti moguće jedino pisanjem projekata i dobivanjem novčanih sredstava iz EU fondova. Za to nam pak  trebaju mladi, obrazovani, radišni i entuzijastični ljudi. Trebamo ponovo vratiti živost selu, dovesti investitore i popuniti industrijsku zonu grada, trebamo više slušati i razgovarati, trebamo promjene.

Zato mi podržavamo promjene.

Reklama