Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

05.06.2017. 09:37:29 - Kostelska pištola-Keglevićeva straža

Josip Krog novi predsjednik udruge Kostelska pištola-Keglevićeva straža

Povijesna postrojba Krapinsko-zagorske županije "Kostelska pištola - Keglevićeva straža Kostel" održala je u petak 2. lipnja izbornu skupštinu. Za novog predsjednika izabran je Josip Krog, a zbog povećanog opsega posla imenovana su tri dopredsjednika: Zlatko Mikulaš, Denis Flegar i Karlo Bukovšak.

Tajnik udruge bit će Nino Stančić Vidrač, dok će funkciju blagajnika obnašati Danijel Jutriša. U Sud časti imenovani su Erika Stančić Vidrač za predsjednicu te Anđelko Krklec i Josip Gajšak za članove, a izabrano je i Zapovjedništvo na čelu s dosadašnjim predsjednikom udruge Milanom Flegarom.

Novi predsjednik Josip Krog odmah je nakon imenovanja zahvalio Milanu Flegaru za 14 godina vođenja udruge te mu je kao poklon u ime postrojbe uručena zlatna spomen medalja i sablja s njegovim inicijalima u trajno vlasništvo kao nagradu za sve što je učinjeno proteklih godina.

Osim imenovanja novog rukovodstva, na skupštini su podijeljene zahvalnice i spomen medalje za posebno istaknuti rad i pomoć udruzi, koje su između ostalih, primili krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Reklama