Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

30.03.2016. 08:54:31 - Grad Pregrada

Bajka na Vašemu dlanu - Zagorje na Vašem ekranu.

Odigrajte mobilnu nagradnu igru za Android / iOS mobilne uređaje i tablete!

Dotaknite znamenitosti, povijest, tradicijske običaje i turističke atrakcije Zagorja u mobilnoj igri. Jedna od lokacija u mobilnoj igri je i Grad Pregrada.

Letite balonom kroz osam lokacija u Krapinsko-zagorskoj županiji, sakupljajte uskrsna jaja i osvojite vrijedne nagrade - poklon bonovi u Roses designer outlet centru u Svetom Križu Začretje možda čekaju baš na Vas.

Najbolji igrač osvojit će poklon bon u vrijednosti od sedamsto kuna. Igrači od drugog do desetog mjesta ulaze u nagradno izvlačenje u kojem mogu osvojiti poklon bon u vrijednosti od šesto kuna, a igrači od jedanaestog do tridesetog mjesta ulaze u nagradno izvlačenje gdje mogu osvojiti poklon bon u vrijednosti od petsto kuna. Svi ostali igrači mogu u nagradnom izvlačenju osvojiti poklon bon u vrijednosti od petsto kuna.

Na svakoj lokaciji potrebno je u što kraćem vremenu skupiti sedam uskrsnih jaja, a krajnji rezultat je ukupno vrijeme koje je igrač ostvario u svih osam lokacija. Za igranje igre morate imati pristup internetu.

Nagradna igra traje do 15. svibnja 2016.

Igru možete preuzeti putem linka ispod ili upisom "Zagorje uskrsna igra" na Google Play odnosno App Store tražilici (inačica za iOS mobilne uređaje i tablete bit će dostupna od 5.4.2016. godine)

Vaša pitanja i komentare možete slati na email zvonimir.tusek@kzz.hr.

Link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zagorje.apps.uskrs2016game

http://www.kzz.hr/zagorje-uskrsna-igra

 

 

Reklama