Pregrada.info - nezavisni pregradski portal

Novosti

22.10.2011. 20:38:03 - Josip Krušlin

Dvorac Bežanec se uskoro otvara u "novom ruhu"

Foto: rtl.hr, bezanec.hr

U posljednjih nekoliko tjedana počelo se u Pregradi pričati o ponovnom otvorenju dvorca Bežanca. U nekim medijima su već i objavljenje neke najave koje povezuju skoro otvaranje sa Stéphanom Macchijem, poznatim kuharom iz RTL-ove emisije "Jezikova juha". U  isto vrijeme na raznim internetskim stranicama počeli su se objavljivati oglasi za nova radna mjesta konobara, kuhara, sobarica, domara i masera/ki.

Kako je ponovo otvaranje Bežanca tema koja interesira brojne građanke i građane, poslali smo upit na e-mail naveden u oglasima. Odgovor nije trebalo dugo čekati, javio nam se Siniša Križenec te navodi:

 

Slobodan sam Vas obavijestiti o poslovnom potezu kojeg usmjeravam dobrobiti i gospodarskom interesu Hrvatskog zagorja. Kao što Vam je poznato dvorac Bežanec obnovio sam i revitalizirao prije 23 godine, od kada je postao nositelj i promotor hotelijerske visoke kvalitete Hrvatskog zagorja.

Svjestan nacionalne ekonomske erozije, visoke nezaposlenosti, te uvijek spreman na nove izazove, odlučio sam dalje poslovanje umrežiti sa Stephan d.o.o. U traženju najprihvatljivijeg referentnog profila i najzdravije perspektive izabrao sam gospođicu  Angeliku Kolarić i gospodina Stéphan Macchija. Uspjeh i javno prihvaćanje slavnog kuhara, u izuzetnom interesu medija za njegova gastronomska postignuća i način prezentacije, mislim  da su dovoljan razlog moje odluke. Naše zajedničkog prepoznavanja dosadašnjih vrijednosti i referenca "dvorca Bežanca",  uz trenutnu slavu i gastronomsku inventivnost gospodina Macchi-a, te izuzetnu nadarenost za  estetske i organizacijske vještine gospođice Kolarić, kulminirati će novim sjajem Vašeg i našeg dvorca Bežanec. 

Na osnovu mnogih čestitki dosada na novom strateškom potezu, zaključujem odobravanje ovog poslovnog poteza. Uvjeren sam da će isti visoko doprinijeti kontinuitetu ugleda i otvaranju percepcije za ulaganje u nove turističke poteze u jedinstveno: Valentinovo, Pregradu, Hrvatsko zagorje!     

 

Zahvaljujemo se Siniši Križancu na javljanju te se veselimo skorom otvaranju dvorca Bežanec!

Reklama
Hrvatska na dlanu