Pregrada.info
12.10.2008. 01:25:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

www.pregrada.info   Forum   Pomoć Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Otvaranje ceste Čret - Krapinske Toplice  (Posjeta: 2203 )
marcos
Newbie
*

« Odgovor #15 : 16.11.2007. 08:47:16 »

Ovako na županijskoj skupštini održanoj početkom 10 mjeseca postavio sam pitanje kad će cesta Čret- Krapinske Toplice biti puštena u promet, pošto je dovršena već prije nekoliko mjeseci,.... prekjučer stigao mi je odgovor od Hrvatskih Cesta tj. njihovog Odjela za studije, zakonsku i tehničku regulativu, u kojem mi potvrđuju da je navedena cesta ZAISTA IZGRAĐENA i spremna za promet!!! A jedini razlog zbog kojega nije otvorena, jest taj što je u tijeku upis u katastar i gruntovnicu. Stvarno zanimljivo da će se vjerovatno taj komplicirani proces upisa, koji traje skoro pa duže nego gradnja same ceste, dovršiti par dana prije parlamentarnih izbora.... Cheesy I još možda zanimljivije pitanje, jel možda taj upis trebao biti obavljen prije početka same izgradnje ceste ???e?Huh?
Evidentirano

Što znači normalan?
Normalan je onaj, koji je najbolje i najpotpunije usvojio opći zbir predrasuda jednog vremena, odnosno jedne epohe.
Kad to vrijeme prođe te se predrasude, odnosno uobičajeno (javno) mnjenje čine besmislenim. – L. N. Tolstoj
emBargo
Gost
« Odgovor #16 : 16.11.2007. 08:58:10 »

Je tak je to! A da ste vi na vlasti kaj nebi se isto tak radilo Afro
Evidentirano
marcos
Newbie
*

« Odgovor #17 : 16.11.2007. 18:05:24 »

Pa gledaj bilo je svega, al da se ovak dugo čeka i da se izmišljaju svakakve gluposti samo da se cesta otvori par dana prije izbora.... Ticked Off.. Inače mislim da se time totano podcjenjuje ljude, vjerujem da SDP-a više neće nikada ponavljati takve gluposti( vjerujem da smo prerasli takve dječje bolesti) i neće se ponašati kao što to čini HDZ, koji  novce iz državnog proračuna usmjerava prema stranačkoj podobnosti. . Tak da sam uvjeren da nećemo raditi takve stvari prije sljedećih parlamentrnih izbora kad ćemo ići po drugi uzastopni mandat...
Evidentirano

Što znači normalan?
Normalan je onaj, koji je najbolje i najpotpunije usvojio opći zbir predrasuda jednog vremena, odnosno jedne epohe.
Kad to vrijeme prođe te se predrasude, odnosno uobičajeno (javno) mnjenje čine besmislenim. – L. N. Tolstoj
emBargo
Gost
« Odgovor #18 : 17.11.2007. 14:19:18 »

ak je tak ja glasam za SDP, ali ko mi garantira da bu to tak Sad  pa čak i nekakvi zeleni imaju pregracana na listi za Sabor, a kaj mi nudi SDP Cry Cry Pusti priče da bu nekaj drugčije... to je već viđeno i sa koalicijom i bez koalicije i sa HDZ-om dva put i sa SDP -om jedanput Idiot pa da probamo još jedanput Ticked Off jedino mi se ne sviđa ona lopina Čačić kaj bi sa vama u koaliciju Evil sad bi već htel biti zamjenik premijera...ajde neka i to proba Idiot Idiot
Evidentirano
jurkec
Newbie
*

« Odgovor #19 : 18.12.2007. 12:51:51 »

jedna ptićica mi šapnula da je cesta danas službeno otvorena
Evidentirano
emBargo
Gost
« Odgovor #20 : 18.12.2007. 16:18:15 »

Konačno se SDP-ovci mogu provozati po cesti koju su prije izbora otvarali... Cheesy kaj vam je to trebalo Idiot gle nema izbora a cesta otvorena, a da nema možda ZOKI danas rođendan Smiley Smiley
Evidentirano
emBargo
Gost
« Odgovor #21 : 20.12.2007. 06:16:13 »

Cesta čista 5... Pregrada - Zagreb 45 minuta (od centra do centara). PO auto cesti i naravno ni bilo gužve u prigradskom naselju... kazalište...kino...koncerti...tu su pred nama... Afro Afro
Evidentirano
jkruslin
Administrator
Full Member

« Odgovor #22 : 20.12.2007. 10:25:22 »

Cesta čista 5... Pregrada - Zagreb 45 minuta (od centra do centara). PO auto cesti i naravno ni bilo gužve u prigradskom naselju... kazalište...kino...koncerti...tu su pred nama... Afro Afro
Da, pogotovo, kad toga više nema u Pregradi  Evil

Kaj se tiče brzine - super!  Afro

Evidentirano
marcos
Newbie
*

« Odgovor #23 : 20.12.2007. 15:28:34 »

Konačno se SDP-ovci mogu provozati po cesti koju su prije izbora otvarali... Cheesy kaj vam je to trebalo Idiot gle nema izbora a cesta otvorena, a da nema možda ZOKI danas rođendan Smiley Smiley

Pa mislim da je ok da smo napravili zafkanciju i "otvorili" je, priznajem bilo je to u svrhu kampanje, al to je bila iskljucivo ideja Foruma mladih, čak su neki staraiji SDP-ovci  bili hladni na tu ideju, al eto FM je samostalno odlučio da će je otvoriti i napraviti performance i imamo sreću da možemo tak djelovati unutar SDP-a....  Ne znam kakve veze ima ZOKI sa tim, to je bila jedna spontana ideja nas u Forumu mladih, koju samo odlučili izvesti, pa kaj bu bu!!!!
 da se mene pita ja bi opet to učinio isto...Iako je ispalo da nije otvorena prije izbora( u što sam moram priznati bio uvjeren da će biti Embarrassed), mislim da je ipak glavni problem što je ta cesta bila izgrađana još tamo po ljeto, a eto tek je sad otvorena. I još mi onda na to sve dođe odgovor da se čeka upis u katastar i gruntovnicu. Grin
To su bili  glavni razlozi zašto smo išli u taj performance...
Ne bi sad ulazio zašto nije otvorena prije, jer stvarno ne znam istinu, iako sam svašta čuo sa strane Ticked Off

Evidentirano

Što znači normalan?
emBargo
Gost
« Odgovor #24 : 20.12.2007. 16:02:47 »

Afro Afro Afro Afro

Ne znam koji ZOKI. Na kojeg ti misliš. Pa on ima u listopadu rođendan!! Zakaj odmah misliš na svog predsjednika. Pa ni on jedini ZOKI..
Evidentirano
jkruslin
Administrator
Full Member

« Odgovor #25 : 22.12.2007. 22:08:24 »

Evo danas iz Večernjaka:

Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 2.868 sekundi uz 19 upita.